MIXLER..


  albumun mixleri bugun itibariyla basladi.. mart baslarinda bitecegini umuyorum.. daha sonra, son kontroller yapilinca mastering isi baslayacak.. bu album bitiyor demek.. isin asil kosturmacasi bundan sonra basliyor.. ve birkac teknik detay da yoluna girdiginde, tesekkur yazimi yazacagim.. 

    simdilik havadisler boyle.. en kisa zamanda gorusmek uzere..

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba,önce ki albümü hala zevkle dinliyorum( özellikle 'mavi' a&g versiyonu)ama yeni albümü de seabırsızlıkla bekliyorum...:)))

Tolga Futacı dedi ki...

cok tesekkur ederim :)
bu sefer daha guzel oldu bence.. ve eger "mavi ag versiyon" u sevdiyseniz, o havada bir surpriz var bu sefer albumde.. cok iyi bildiginiz bir sarkiyi bambaska caldik :)

Unknown dedi ki...

Harika!!Daha çok sabırsızlandım şimdi))Yeni albümden sonra sizi canlı dinleyebileceğimiz bir yerde sahne alırsınız belki..Belki de çıkıyorsunuzdur bir yerde..bilmiyorum..İzmir de yaşadığım için biraz uzağım..:))Sayfanızda paylaşırsanız sevinirim..:)))

Tolga Futacı dedi ki...

su anda sahneye ciktigim bir yer yok.. ama olursa mutlaka haberiniz olur :)

izanrüba dedi ki...

Merhaba.. Albüm için şimdiden tebrik ediyorum. Müthiş olacağına samimiyetimle inanıyorum. Çalışmalar bittikten sonra sahneler de artar diye umuyorum :) sevgilerimle..

Tolga Futacı dedi ki...

ben de tamamen ayni dilekleri paylasiyorum :)) en kisa zamanda insallah..

izanrüba dedi ki...

sevindim :))